Sylvia

Waardering: 5 uit 5.

Gisteren heb ik mijn reading die Steven voor me gedaan heeft mogen ontvangen . Het is een mooie reading geworden die me inzichten en handvatten hebben gegeven van de gidsen die me elke dag bij staan . Daardoor een grote stap verder op mijn spirituele pad. Mijn dankbaarheid aan de gidsen maar ook aan Steven dat ik dit mocht ervaren.

Liefde en licht 💫💜💫
Sylvia

Tessa

Waardering: 5 uit 5.

Wat een prachtig open en liefdevol mens is Steven. Hij heeft me met een channeling Reading geholpen en met veel liefde, licht en positiviteit weer als een blij ei op pad gestuurd 🤗 Dankjewel Steven


Waardering: 5 uit 5.

Ik volgde je al even op facebook. En zag af en toe voorbij komen wat je voor anderen kon betekenen en je persoonlijke kwetsbare verhalen. Dit raakte mij, omdat ik mezelf er in kon vinden. Een gevoel van herkenning. Maar ik durfde nog niet meteen de stap te nemen om contact te zoeken. Door de meditatielessen kon ik op een laagdrempelige manier met jou en je spirituele vaardigheden kennismaken. De meditaties waren erg fijn en had ik veel aan. Ik merkte al snel dat je veel kon. Dat ik ervoor heel gestresst was en daarna helemaal ontspannen. Of de gidsmeditatie en dat je een naam doorkreeg en die ook klopte bij de overleden persoon die ik ken. Ook merk ik dat ik mij veilig bij je voel en mij steeds meer open durf te stellen en persoonlijke dingen durf te vertellen. Doordat ik merk dat ik er gewoon mag zijn en je niet oordeelt, mij niet afwijst om wie ik ben of wat ik vertel. Het gevoel gehoord en gezien te worden is heel erg fijn. Daarom besloten jou ook te benaderen voor een reading en nu coach/healingssessies om mij verder te helpen op mijn pad en weer te gaan geloven in wat de toekomst mij te bieden heeft.

Miepie

Waardering: 5 uit 5.

Soms kom je op een punt in het leven dat vraagt voor wat steun en bevestiging. Kijkend naar mezelf en mijn leven had ik dat nu nodig. Steven Korpel sprak mij meteen aan en heb om een channeling reading gevraagd. Heb hele mooie inzichten mogen ontvangen. Dingen die hij beschreef uit eerdere levens deze passie en liefde heb ik nu nog. Mijn pad dat ik loop is een logies vervolg van wat eens was. Ik herken mijzelf erin. Ook de dingen waar ik me nu mee omring waren to the point. Mooi de liefdevolle steun en het inzicht te mogen ontvangen dat ik nu zo nodig had. Ik kan hem zeker van harte aan bevelen. Het was ontroerend om te voelen hoeveel liefde en zorg en steun er in zijn boodschap verpakt zaten. Dank je wel Steven voor al je mooie inzichten en energie. En ik wens je toe dat je nog heel veel mensen zo mag steunen en gelukkig maken als je mij hebt gemaakt met de reading. Liefs van mij, Miepie


Saskia

Waardering: 5 uit 5.

Heb hele mooie Reading ontvangen. Zeker een aanrader. Voelt heel zuiver!

Liefs Saskia